Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Marte, 28.05.2019 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar,

2. Diskutim në Komision lidhur me kërkesën e disa punëtorëve të arsimit të Komunës së Ranillukut.
Të ftuar: Vladica Aritonoviq - Krytare e Komunës së Ranillukut; Ivan Mitkoviq - Drejtor i Drejtorisë Komunale të Arsimit, Basri Ibrahimi - Kryeinspektor i Punës; Parashtrues të kërkesës; Hilmi Jashari - Avokat i Popullit dhe Shyqiri Bytyqi - Ministër i Arsimit.

3. Të ndryshme.

 

Procesverbali