Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Marte, 18.06.2019 11:00 në sallën C 405

Rendi i ditës

Dëgjim publik për Projektligjin nr. 06/L-148 për Diasporën.

 

Procesverbali