Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e Jashtëzakonshme

E Hënë, 01.07.2019 11:00

Rendi i ditës

1. Situata aktuale e shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë - angazhimi i institucioneve të Republikës së Kosovës për të drejtat dhe vështirësitë e tyre

Transkripti