Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala

E Mërkure, 10.07.2019 10:00 në sallën C 203

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 08.07.2019,
3. Intervistimi i z. Ekrem Hoxha, ish Drejtor i Bordit të ART-së,
4. Intervistimi i z. Kreshnik Gashi, Drejtor i Bordit të ARKEP,
5. Të ndryshme.