Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Mërkure, 17.07.2019 11:00 në sallën C 203

Rendi i ditës :


1. Dëgjim publik lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Trashëgiminë Kulturore.