Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Premte, 12.07.2019 11:00 në sallën C 301

R e n d i i d i t ë s


1. Shqyrtimi i çështjeve vijuese administrative, nga fushëveprimi i Kryesisë​