Transkriptet

  Seancë e Jashtëzakonshme
  E Shtune, 15.12.2018 14:00
  Rendi i ditës

   

  1. Kërkesa e 42 deputetëve për seancë të jashtëzakonshme për miratimin e Projekt-rezolutës mbi procesin e dialogut për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë

  ProcesverbaliTranskripti