Transkriptet

    Seancë e Jashtëzakonshme
    E Premte, 22.03.2019 11:00
    Rendi i ditës

    1. Miratimi i rezolutës lidhur me pezullimin e aktivitetit të kazinove dhe lojërave të fatit dhe plotësim-ndryshimin e ligjit përkatës

    Transkripti