Kryetari dhe Nënkryetarët e Kuvendit

Kujtim Shala

Kujtim Shala

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • LDK

Partia

  • LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS ALEANCA KOSOVA E RE (LDK-AKR)