Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Marte, 16.07.2019Veseli në Kongresin Amerikan, bën thirrje për njohje nga vendet që ende se kanë njohur pavarësinë e Kosovës lexo më shumë
  • E Marte, 16.07.2019Veseli takon Senatorin demokrat Gary Peters dhe Kongresmenin republikan Vern Buchanan lexo më shumë
  • E Marte, 16.07.2019Kusari-Lila në Kongresin Amerikan - kërkon njohjen e Kosovës nga shtetet që ende se kanë bërë një gjë të tillë lexo më shumë
  • të gjitha lajmet