Të Gjitha lajmet

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me ambasadorin amerikan Philip Kosnett

18.03.2020

Osmani dhe Kosnett biseduan për zhvilimet politike dhe masat anti Covid-19

Nga mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit

14.03.2020

Kuvendi miratoi në shqyrtim parë të Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020