Lajmet e fundit

Kryesia e Kuvendit: Kuvendi mban seancën plenare të radhës të enjten, më 26 maj

e hënë, 23.05.2022

Nga mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

e hënë, 23.05.2022

Delegacioni i Kuvendit në APKiE, takoi kryetaren e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla

e shtunë, 21.05.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!