Kuvendi i Republikës së Kosovës

Labinotë Demi - Murtezi

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale 

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 06.01.1982;

Vendlindja: Gjilan;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Letërsi Shqipe-ST. Postdiplomatike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Asambleiste Komunale, Drejtoreshë Komunale për Shëndetësi, Mandati i tretë tani deputete ;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit