Kuvendi i Republikës së Kosovës

Njoftim për organizatat e shoqërisë civile

20.11.2023
Mbledhja konstituive e Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një (1) anëtar të Bordit të për Ankesa të Mediave, mbahet të enjten, më 23. 11. 2022, në sallën N-10, gjatë pauzës së seancës plenare.
 
Të interesuarit nga shoqëria civile (nga fusha e mediave) për monitorim të procesit, të paraqesin kërkesën në zyrën koordinuese të Komisionit: [email protected] dhe [email protected]