Dokumentet

 Shpalo

Raport i Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasëve turq me 29 mars 2018

U publikua: E Hënë, 22.07.2019 
 Shpalo

Raport i shpenzimeve për tremujorin e parë 2019

U publikua: E Marte, 16.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me cilësinë dhe sigurinë e ushqimit në Kosovë

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandim për formimin e Komisionit hetimor parlamentar për ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq me dt.29 mars 2018

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me Kartonin e gjelbër dhe anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Byrove të Kartonit të Gjelbër

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me sigurinë e fëmijëve në përdorimin e internetit në Kosovë

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me sistemin informativ shëndetësor dhe sigurimet shëndetësore publike e private në Republikën e Kosovës

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime për kthimin e Agjencisë Kosovare të Akreditimit në Regjistrin Evropian të Sigurimit të Cillësisë për Arsimin e Lartë (EQAR)

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandimet lidhur me dhunën në familje dhe adresimin institucional

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandimet lidhur me reduktimet e ashpra të furnizimit me energji elektrike dhe situatën në sektorin energjisë

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandimi lidhur me faturimin e energjisë elektrike të shpenzuar në katër komunat veriore të Kosovës.

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rezolutë nr. 06-R-020 për heqjen e monopolit në shërbimin e homologimit të veturave

U publikua: E Marte, 02.07.2019 
 Shpalo

REZOLUTË 06-R-019 Në lidhje me moscaktimin dhe rritjen e pagës minimale në Republikën e Kosovës

U publikua: E Hënë, 03.06.2019 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 28.05.2019 
 Shpalo

REZOLUTË Nr. 06-R-017 për gjenocidin e kryer serb në Kosovë

U publikua: E Mërkure, 22.05.2019 
 Shpalo

REZOLUTË Nr.06-R-018 Për krijimin e Këndit të Kurajos

U publikua: E Mërkure, 22.05.2019 
 Shpalo

2019_05_20_PYETJET PARLAMENTARE PA PERGJIGJE NE SEANCEN PLENARE ME 16 MAJ 2019

U publikua: E Hënë, 20.05.2019 
 Shpalo

PYETJE PARLAMENTARE PA PERGJIGJE ME SHKRIM A.HOTI 15.04.2019

U publikua: E Premte, 03.05.2019 
 Shpalo

Deklaratë - Vëllezërit Bytyqi

U publikua: E Mërkure, 17.04.2019 
 Shpalo

PYETJET PARLAMENTARE QE NUK MOREN PERGJIGJE NE SEANCE PLENARE ME 12 PRILL 2019

U publikua: E Hënë, 15.04.2019 
 Shpalo

RAPORT PËR PUNËN E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR VITIN 2018

U publikua: E Premte, 12.04.2019 
 Shpalo

Deklaratë e përbashkët e kryetarëve të grupeve parlamentare, për përmirësimin dhe forcimin e sistemit zgjedhor

U publikua: E Enjte, 11.04.2019 
 Shpalo

Zëvendësim i deputetit

U publikua: E Hënë, 01.04.2019 
 Shpalo

Plani i Punës së Komisionit Ad-hoc për përpilimin e Kodit për rregullimin dhe menaxhimin e fushës së pensioneve dhe beneficioneve nga sigurimi social.