Dokumentet

 Shpalo (PDF)

Plani i Punës së Komisionit Ad-hoc për përpilimin e Kodit për rregullimin dhe menaxhimin e fushës së pensioneve dhe beneficioneve nga sigurimi social.

U publikua: E Marte, 26.03.2019