Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Mimoza Kusari - Lila

Mimoza Kusari - Lila

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • LDK

Partia

 • Alternativa (ALTERNATIV)

Të dhëna personale

 • E lindur më 16.10.1975 në Gjakovë
 • E martuar

Arsimimi

 • MBA Ekonomiste

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Kryetare e Partisë Alternativa prill 2017,
 • Kryetare e Komunës së Gjakovës 2013 - 2017
 • Zv/Kryeministre / Ministre e MTI 2011 - 2013

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze; Serbe

Adresa

 • Rr. UҪK, Kompleksi Qafa, Kati 1, Nr. 67

Telefoni

 • 044 540 018