Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Srdjan Mitrović

Srdjan Mitrović

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Iniciativa Qytetare Lista Serbe (GISL)

Të dhëna personale

  • I lindur më 10.11.1981 në Gjilan
  • I martuar

Arsimimi

  • Fakulteti ekonomik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Delegat në KK Gjilan

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Adresa

  • fsh.Shilovë; 60000 Gjilan

Telefoni

  • 049 535 604