Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Allbert Kinolli

Allbert Kinolli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • 6+

Partia

 • PARTIA ROME E BASHKUAR E KOSOVËS (PREBK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 24.08.1967 në Prizren
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti Ekonomik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Nënkryetar i partisë "PREBK" nga viti 2001,
 • Nënkryetar i komitetit për komunitete,
 • Anëtar i KQZ 2007 - 2010,
 • Deputet 2010 - 2014,
 • Kryetar i partisë nga 2015

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Shqipe; Turke; Boshnjake; Angleze

Adresa

 • Rr. “Zahir Pajaziti” Nr.7 - Prizren

Telefoni

 • 044 336 822