Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me përfaqësuesin e Fondit për të Drejtën Humanitare në Kosovë

e enjte, 28.05.2020

Osmani: Zëri i viktimave të luftës do të dëgjohet fuqishëm nëpërmjet Kuvendit të Kosovës

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!