Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala

  • E Mërkure, 07.08.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e datave 25.07.2019 dhe 05.08.2019,
3. Diskutim rreth vazhdimit të punës së Komisionit pas rrethanave të reja të krijuara lidhur me shpërndarjen e Kuvendit,
4. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Mërkure, 07.08.2019 10:00