Lajmet e fundit

Mars 2019

 • E Premte, 29.03.2019

  Veseli: Kosova do të jetë qendër e inovacionit në Ballkan

  lexo më shumë

 • E Premte, 29.03.2019

  Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë

  lexo më shumë

 • E Premte, 29.03.2019

  Mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

  lexo më shumë

 • E Premte, 29.03.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, për ditën e premte, 29 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Enjte, 28.03.2019

  Nga punimet e Kuvendit

  U miratua Projektligji për ndalimin e Lojërave të Fatit lexo më shumë

 • E Enjte, 28.03.2019

  Seanca e jashtëzakonshme

  lexo më shumë

 • E Enjte, 28.03.2019

  Shtyhet aktiviteti i kryetarit Veseli, i paraparë për sot në Prizren

  lexo më shumë

 • E Enjte, 28.03.2019

  Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

  lexo më shumë

 • E Enjte, 28.03.2019

  Veseli: Institucionet duhet pastruar nga abuzuesit

  lexo më shumë

 • E Enjte, 28.03.2019

  Mbledhja e Komisionit për Buxhet

  lexo më shumë

 • E Enjte, 28.03.2019

  Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Policinë e Kosovës

  lexo më shumë

 • E Enjte, 28.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Administratë Publike...

  Komisioni procedoi në Kuvend Projektligjin për Qasje në Dokumentet Publike lexo më shumë

 • E Enjte, 28.03.2019

  Kryetarja e Komisionit për Integrime evropiane, Blerta Deliu – Kodra, mirëpret mbështetjen e PE-së për liberalizimin e vizave

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 27.03.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, për ditën e enjte, 28 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 27.03.2019

  Veseli: Kosova dhe Kanadaja do të vazhdojnë thellimin e bashkëpunimit

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 27.03.2019

  Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit dhe mbahet seancë e jashtëzakonshme

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 27.03.2019

  Veseli kërkon bashkëpunim më të madh midis institucioneve dhe odave ekonomike

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 27.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 27.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

  Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, z. Shpend Maxhuni, i informoi anëtarët e Komisionit për situatën e përgjithshme të sigurisë në vend lexo më shumë

 • E Marte, 26.03.2019

  Agjenda e kryetarit të Kuvendit, për ditën e mërkurë, 27 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Marte, 26.03.2019

  Veseli: Zhvillimi ekonomik arrihet nëpërmjet ndërmarrjeve prodhuese

  lexo më shumë

 • E Marte, 26.03.2019

  Veseli: Krusha e Madhe dhe Krusha e Vogël janë simbol i sakrificës sonë për liri

  lexo më shumë

 • E Marte, 26.03.2019

  Veseli: Pranvera në Kosovë është stinë e dëshmorëve

  lexo më shumë

 • E Marte, 26.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion…

  lexo më shumë

 • E Marte, 26.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Agjenda e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e martë, 26 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Kryeparlamentari Veseli takoi familjarët e heronjve Idriz Seferi, Shaban Polluzha, Marie Sllaku dhe Ismail I. Thaqi

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Veseli: Dhuna ndaj fëmijëve dhe ndaj grave nuk duhet toleruar asnjëherë

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Nën organizimin e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, barazi gjinore, persona të pagjetur dhe peticione dhe në bashkëpunim me organizatat

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike vizitoi Njësinë Qendrore Harmonizuese

  lexo më shumë

 • E Hënë, 25.03.2019

  Njoftim nga Komisioni për të Drejtat e Njeriut...

  lexo më shumë

 • E Shtune, 23.03.2019

  Veseli: Asgjë e madhe në Kosovë nuk është bërë pa kontributin e grave të saj

  lexo më shumë

 • E Premte, 22.03.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e shtune, 23 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Premte, 22.03.2019

  Nga punimet e mbledhjes së jashtëzakonshme të Kuvendit

  lexo më shumë

 • E Premte, 22.03.2019

  Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

  lexo më shumë

 • E Enjte, 21.03.2019

  Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit dhe mbahet seancë e jashtëzakonshme

  lexo më shumë

 • E Enjte, 21.03.2019

  Veseli në Drenas, flet për ndryshime rrënjësore në shëndetësi

  lexo më shumë

 • E Enjte, 21.03.2019

  Veseli takoi kryediplomatin malazez, Darmanoviq, flasin për forcimin e bashkëpunimit midis Kosovës dhe Malit të Zi

  lexo më shumë

 • E Enjte, 21.03.2019

  Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Komunën e Prishtinës

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 20.03.2019

  Veseli në Agjencinë Kundër Korrupsionit, paralajmëron masa të ashpra ndaj korrupsionit dhe nepotizmit

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 20.03.2019

  Qytetarë të Skenderajt shprehin shqetësimet dhe kërkesat para deputetëve të Kuvendit të Kosovës

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 20.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Financa

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 20.03.2019

  Mbledhja e Komisionit për Integrime Evropiane

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 20.03.2019

  Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Administratën Tatimore të Kosovës

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 20.03.2019

  Komisioni për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 20.03.2019

  Mbledhja e komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 20.03.2019

  Sot, deputeti Slobodan Petroviq mban konferencë për media

  lexo më shumë

 • E Marte, 19.03.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e mërkurë, 20 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Marte, 19.03.2019

  Aktiviteti “Ditët e Kuvendit” vazhdon nesër në Skenderaj

  lexo më shumë

 • E Marte, 19.03.2019

  Deliu-Kodra dhe Hasani takuan drejtuesit e IKAP-it, Refike Sülçevsi dhe Vlora Kryeziu

  lexo më shumë

 • E Hënë, 18.03.2019

  Kryeparlamentari Veseli takon dhe i jep mbështetje të plotë Kombëtares së Kosovës në futboll

  lexo më shumë

 • E Hënë, 18.03.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e hënë, 18 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Hënë, 18.03.2019

  Kryeparlamentari Veseli kritikon ashpër abuzimin e njerëzve të pushtetshëm për emërimet politike në pozita të institucioneve të pavarura

  lexo më shumë

 • E Diel, 17.03.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e hënë, 18 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Premte, 15.03.2019

  Veseli për marrëdhëniet Kosovë-Japoni: Miqësia e vërtetë nuk njeh distanca gjeografike

  lexo më shumë

 • E Premte, 15.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Arsim...

  lexo më shumë

 • E Premte, 15.03.2019

  Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione

  lexo më shumë

 • E Enjte, 14.03.2019

  Veseli: Japonia do ta mbështesë Kosovën në të gjitha fushat e bashkëpunimit

  lexo më shumë

 • E Enjte, 14.03.2019

  Kryeparlamentari Veseli fton investitorët nga Japonia të investojnë në Kosovë

  lexo më shumë

 • E Enjte, 14.03.2019

  Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Agjencinë Kundër Korrupsionit

  lexo më shumë

 • E Enjte, 14.03.2019

  Njoftim

  lexo më shumë

 • E Enjte, 14.03.2019

  Komisioni për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • E Enjte, 14.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi...

  Raportoi ministrja e Bujqësisë, Dijana Zhiviç lexo më shumë

 • E Enjte, 14.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 13.03.2019

  Nga seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 13.03.2019

  Veseli: Japonia mbështet Kosovën në integrimet ndërkombëtare

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 13.03.2019

  Veseli: Marrëdhëniet me Japoninë do të thellohen në ekonomi -së shpejti hapet Ambasada japoneze në Prishtinë

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 13.03.2019

  Dëgjim publik për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për barazi gjinore

  Anëtarët e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione, do t’i marrë parasysh të gjitha mendimet dhe sugjerimet nga dëgjimi publik, në mënyrë që zbatimi i këtij ligji në praktikë të tregojë rezultate sa më të mëdha dhe sa më frytdhënëse lexo më shumë

 • E Marte, 12.03.2019

  Nga seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit

  lexo më shumë

 • E Marte, 12.03.2019

  Kryeparlamentari Veseli vizitë zyrtare në Japoni

  lexo më shumë

 • E Marte, 12.03.2019

  Grupi i Grave Deputete, shënoi 20 vjetorin e Rezolutës 1235

  lexo më shumë

 • E Marte, 12.03.2019

  Nënkryetari i Kuvendit Xhavit Haliti, takoi Robert Singer, nënkryetar Ekzekutiv i Kongresit Botëror të Hebrenjve

  lexo më shumë

 • E Hënë, 11.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Arsim...

  lexo më shumë

 • E Hënë, 11.03.2019

  Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Ministrinë e Administratës Publike

  lexo më shumë

 • E Premte, 08.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së

  lexo më shumë

 • E Premte, 08.03.2019

  Komisioni për Arsim... takoi një delegacion nga Universiteti i Indianas të SHBA-së

  lexo më shumë

 • E Premte, 08.03.2019

  Delegacioni i Kuvendit të Kosovës është duke marrë pjesë në Sesionin e dhjetë Parlamentar të grave, që po mbahet në Parlamentin e Republikës së Malit të Zi

  lexo më shumë

 • E Enjte, 07.03.2019

  Nga punimet e mbledhjeve të sotme të Kuvendit

  lexo më shumë

 • E Enjte, 07.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Jashtme

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 06.03.2019

  Vushtrria, nikoqiri i parë i aktivitetit “Ditët e Kuvendit” për këtë vit

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 06.03.2019

  Kuvendi mbajti seancë të veçantë, për nder të Epopesë së UÇK-së

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 06.03.2019

  Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 06.03.2019

  Veseli: Miqësia me SHBA-të është si vetë liria jonë për të cilën ra Adem Jashari

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 06.03.2019

  Kryeparlamentari Veseli priti ministrin e jashtëm të Maltës, Karmelo Abela

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 06.03.2019

  Veseli: Epopeja e UÇK-së është rasti më unikat në historinë botërore

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 06.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion...

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 06.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Jashtme

  lexo më shumë

 • E Marte, 05.03.2019

  Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e mërkurë, 6 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Marte, 05.03.2019

  Të mërkurën në Vushtrri mbahet debat i deputetëve me qytetarë

  lexo më shumë

 • E Marte, 05.03.2019

  Shtyhet seanca e jashtëzakonshme, e paraparë për të mërkurën

  lexo më shumë

 • E Marte, 05.03.2019

  Veseli: Orientimi im është te njerëzit ndërmarrës dhe inovatorë

  lexo më shumë

 • E Marte, 05.03.2019

  Nesër mbahet tryeza “Paga minimale në Kosovë”

  lexo më shumë

 • E Marte, 05.03.2019

  Nga Komisioni për Legjislacion…

  lexo më shumë

 • E Marte, 05.03.2019

  Të mërkurën mbahet seancë e veçantë e Kuvendit, në nderim të Epopesë së UÇK-së

  lexo më shumë

 • E Marte, 05.03.2019

  Shtyhet debati parlamentar lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për ndarjen e mjeteve financiare nga shpenzimet e paparashikuara

  lexo më shumë

 • E Marte, 05.03.2019

  Deputetja e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Sala Berisha Shala, është duke marrë pjesë në samitin e PDAC-së

  lexo më shumë

 • E Hënë, 04.03.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e martë, 5 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Hënë, 04.03.2019

  Veseli në hapjen e Qendrës Inovative në Mitrovicë: Gjithmonë do të jem pranë rinisë sonë të talentuar

  lexo më shumë

 • E Hënë, 04.03.2019

  Mbledhja e Komisionit për Integrime Evropiane

  lexo më shumë

 • E Hënë, 04.03.2019

  Nga mbledhja e Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione

  lexo më shumë

 • E Hënë, 04.03.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Arsim...

  Raportoi ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi lexo më shumë

 • E Hënë, 04.03.2019

  Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  Dëgjim publik lexo më shumë

 • E Hënë, 04.03.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e hënë, 4 mars 2019

  lexo më shumë

 • E Premte, 01.03.2019

  Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

  lexo më shumë

 • E Premte, 01.03.2019

  Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për sot, 1 mars 2019

  lexo më shumë