Lajmet e fundit

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e martë, 16 prill 2019

E Hënë, 15.04.2019
Kryeparlamentari Kadri Veseli, së bashku me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, do të bëjë përurimin e terrenit sportiv në Komunën e Kaçanikut.


Vendi: Kaçanik


Koha: 11:00


Jeni të mirëseardhur!​

 

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e martë, 16 prill 2019