Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Marte, 20.02.2018 13:00 në sallën S-II

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 30 janar dhe 9 shkurt 2018;
3. Raportim i Shefit të negociatave me Serbinë z. Avni Arifi lidhur me Platformën e Qeverisë së Kosovës për procesin e dialogut Kosovë-Serbi;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali