Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë Solemne

E Diel, 17.02.2019 10:45

R e n d i i d i t ë s


1. Shënimi i 11-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës

Transkripti