Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Enjte, 02.05.2019 11:00 në sallën C 203

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 25 shkurt, 6 e 7 mars dhe 5 e 12 prill 2019;
3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali