Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Hënë, 20.05.2019 13:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim rreth testit të organizuar në shkollat e Kosovës,
të ftuar :
- ministri i MASHT Shyqiri Bytyqi,
- Koordinatori i testit nacional Rexhep Hoti,
3. Çështja e sigurisë në shkolla;
4. Të ndryshme.