Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Premte, 05.07.2019 12:00 në sallën C 301

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i Propozim-Vendimit për Projektin: Zhvillimi i Sistemit Informativ Ligjor (Law- Data System) për uvendin Kosovës dhe Sistemi për harmonizim gjuhësor të ligjeve.

 

Procesverbali