Transkriptet

  Seancë Plenare

  E Enjte, 16.05.2019 10:00
  Rendi i ditës


  1. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

  2. Koha për pyetje parlamentare,

  3. Shqyrtimi i Propozim-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës të ish-regjimit shtetëror serb në Kosovë,

  4. Formimi i Komisionit shtetëror për krijimin e Tribunalit për gjenocidin serb në Kosovë,

  5. Vendimi për ndërtimin e Muzeut të Gjenocidit, te ish-Fabrika e tjegullave,

  6. Vendim për ndërtimin e Memorialit të Dëbimit, te Stacioni Hekurudhor i Prishtinës,

  7. Caktimi i Ditës së Gjenocidit.

  Transkripti

  Votimi elektronik

  pika 3
  pika 8