Lajmet e fundit

E Marte, 04.06.2019

  • Në Ditën e Bajramit, Veseli bën thirrje për solidaritet dhe respekt

    lexo më shumë

  • Të mërkurën, Grupi i deputetëve të Gjelbër viziton Shkollën e Gjelbër në Prishtinë

    lexo më shumë

  • Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e martë, 4 qershor 2019

    lexo më shumë