Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seanca plenare

E Enjte, 16.05.2019 10:00

Rendi i ditës


1. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

2. Koha për pyetje parlamentare,

3. Shqyrtimi i Propozim-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës të ish-regjimit shtetëror serb në Kosovë,

4. Formimi i Komisionit shtetëror për krijimin e Tribunalit për gjenocidin serb në Kosovë,

5. Vendimi për ndërtimin e Muzeut të Gjenocidit, tek ish - Fabrika e tjegullave,

6. Vendim për ndërtimin e Memorialit të dëbimit, tek Stacioni hekurudhor i Prishtinës,

7. Caktimi i Ditës së Gjenocidit.

 Votimi elektronik

pika 3
pika 8