Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca nderoi të rënët në Sllovi të Lipjanit

e hënë, 15.04.2024

Grupi i Miqësisë me Kanadanë zhvilloi një takim me anëtarin e Parlamentit, njëherësh Sekretar Parlamentar i Ministrit të Punëve të Jashtme të Kanadasë, Rob Oliphant

e hënë, 15.04.2024

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal vazhdoi bashkëbisedimet me qytetarët e Komunës së Pejës dhe Gjakovës

e shtunë, 13.04.2024

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!