Kuvendi i Republikës së Kosovës

Projektligjet

Projektligjet

149 Projektligje
Projektligji nr.08/L-209 për investime të qëndrueshme

Propozuesi: Qeveria

Projektligji nr.08/L-208 për parqet industriale dhe teknologjike

Propozuesi: Qeveria

Ligjet

Ligjet

272 Ligje

PleaseSelectAnyFilter*

08/L-196
Ligji nr.08/L-196 për pagat në sektorin publik
-

Propozuesi: Qeveria

Shpalos ligjin
08/L-195
Ligji nr.08/L-195 për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes së Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore dhe Ministrisë së Mbrojtjes, në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës, lidhur me atashimin e personelit nga Forca e Sigurisë së Kosovës në Kompaninë Roulement të Këmbësorisë në Ishujt Falkland
-

Propozuesi: Qeveria

Shpalos ligjin